Kalad Pen Naljakas Suur Suu Hai Pastapliiats Mänguasi Armas Hai Kraami Uudsus Pliiatsid Täiskasvanutele Hai Teemastatud Kingitused, Kontoritarbed

0 Reitingud
€1.02 €1.46

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

Tutvustame neid cartoon ja naljakas pastapliiatsid!Ideaalne lastele, annavad nad sujuva kirjutamise kogemus ja saab kasutada väga erinevaid tegevusi.Nende pikaajaline pliiatsid on ideaalne kooli või kodus kasutamiseks.Saada loominguline ja lõbutseda samal ajal kasutatakse neid!

Kirjeldus:

Toote nimetus: hai pastapliiats

Värv: hõbedane

Materjal: ABS

Omadused: hai pastapliiats

Neto kaal: umbes 50g

Kaal koos pakend: umbes 50g

Toote suurus: umbes 14x10x1cm/5.51x3.94x0.39 tolli

Pakkeleht:

1 x hai pastapliiats

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Loominguline Hai Kuju: cartoon pastapliiats on nii naljakas ja ainulaadne, et funktsioone armas hai disain haarata lapsed tähelepanu, lisades, rohkem lõbu, kui õppimine.

2.Mugav Käepide: mõõduka suurusega ja sile pind, seda shark pliiats on lihtne hoida ja kirjutada lastele.See on hea kaaslane õpib ja ei tee kodutööd, kui see on kooskõlas harjumusi algklasside õpilased.

3.Tasakaalustamata Kirjutamise Kvaliteet: võrratu Kogemus kirjalikult täiuslikkuse koos Hai Pliiats, mis on varustatud hea pliiatsi otsa, et annab sileda tint voolu ja toodab selget, täpset käsikiri mis tahes pinnale, tagades teie sõnad on alati avaldada kestvat mõju.

4.Mitmekülgne Kasutamine: Tõhustada oma tootlikkust koos Hai Pliiatsi sile tint ja ergonoomiline disain.See multi-funktsionaalne pliiats sobib ideaalselt kontorisse paberitööd ja pange tähele-võttes samuti joonistamine, kirjutamine ja õppimine kasutada.

5.Ehitatud, et Kesta: Nautida täiuslik kirjutamise kogemus meie Hai Pliiats, meisterdatud vastupidavus ja pikaealisus meeles.Selle vastupidav konstruktsioon tagab pikaajalist kasutamist, ja vaevatu täitke asendamine muudab lihtne ja usaldusväärne kirjatarvete valik.

sku: k1162

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…